Ik wil graag…

….ook een Fietsen Alle Jaren rikjsa
Werk je bij een zorg instelling en zou je wel een eigen riksja willen? Dat is een heel goed idee. Er is veel mogelijk. Neem contact met ons op en we komen (met de riksja) langs om jou organisatie warm te maken voor dit prachtige project. Wind door de haren, ook voor jullie cliënten

…. bestuurder worden
Heb je tijd (ook al is het maar weinig) geef je op als bestuurder van de Riksja. Na een training van onze Rikschef kan je je op geven in het boekingssysteem. Jij geeft aan wanneer je tijd hebt. je kunt zo vaak fietsen als je wil (van een paar keer per week tot een paar keer per jaar)

je kunt fietsen wanneer het jou uitkomt (sommige ritjes staan al gepland, maar je kunt ook aangeven wanneer jij kunt fietsen; dan kijken we of er een passagier beschikbaar is; voor de planning gebruiken van het Fietsen Alle Jaren boekingssysteem. Samen met je passagier(s) bepaal je waar en hoe lang je fietst de riksja is elektrisch ondersteund; je kunt hiermee 10 tot 25 km ondersteund fietsen (afstand afhankelijk van verschillende factoren)

…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier!
Woont u in Leeuwarden  en wilt u graag een ritje maken met één van onze vrijwillige riksja bestuurders? Of kent u iemand voor wie dit initiatief waardevol kan zijn? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op. Op de riksja is plek voor 2 passagiers. Als er plek is, kunt u dus ook nog iemand meenemen:  een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter. Net waar u zin in heeft. Wij kunnen ook voor een medepassagier zorgen. De ritjes zijn gratis.

…op een andere manier bijdragen!
Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen en nemen contact met je op.

…op de hoogte blijven van dit bijzondere initiatief!
Like ons op Facebook (FAJ058), volg ons op twitter @FiestenAlle058
We sturen met enige regelmaat een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van ons initiatief. Als je hier mee op de hoogte wil blijven, kun je dit op onderstaand formulier aangeven.

…Fietsen Alle Jaren opzetten in mijn eigen buurt!
Wil je dit initiatief ook in jouw eigen wijk of buurt in Leeuwarden  opzetten? We helpen je graag verder. In onderstaand formulier kun je aangeven in welke buurt je Fietsen Alle jaren zou willen opzetten. Wij nemen dan contact met je op.

Leeuwarden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.