Feestelijke Openingsrit van de Riksja-voor-Best

Namens Stichting Avondje-Uit en woonzorgcentrum Archipel Kanidas/Nazareth nodigen wij u van

harte uit getuige te zijn van de feestelijke Openingsrit van de Riksja van Best op vrijdag 1 september a.s. vanaf 11.00 uur op het Raadhuisplein te Best.

Deze riksja is afgelopen maand via aan crowdfundingactie  “Eenriksja-voor-Best” door vele gulle inwoners van Best bijeengebracht. Hij is bedoeld voor mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen met beperkte mobiliteit om met hen tochtjes te maken door de natuurrijke omgeving van Best naar allerlei leuke en interessante bestemmingen.

Het startschot voor de ingebruikname van de riksja zal gegeven worden vanuit het bordes van het gemeentehuis in Best, waarna locoburgemeester en wethouder John Verheijen de eerste riksjatocht zal rijden met de heer en mevrouw Strik op de voorbank – in een landschappelijke route naar De Vleut met als eindbestemming: Campus Westerwind, Lage Vleutweg 7 te Best. Daar zal de ingebruikname worden gevierd met een kopje koffie en iets lekkers uit eigen bakkerij . Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Met dit riksja-project is Best deelnemer aan de landelijke actie ‘Fietsen Alle Jaren” van de Fietsersbond met als motto: “Een leven lang wind door je haar”.

Wellicht interessant voor u om te weten is ook dat inmiddels al ca. 15 getrainde vrijwilligers staan te popelen om met mensen van de doelgroep op stap te gaan – naar de plekken in en rondom Best waar zij graag naartoe willen.

Voor een tochtje met de riksja kan men zich aanmelden bij de infobalie van Archipel Nazareth, tel. 362601 of bij de coördinator van Avondje-Uit, tel. 395109.

Wij hopen u op 1 september te ontmoeten,

Vriendelijke groeten van

 

John Peeters,                    Lisette van Druenen

Stichting Avondje-Uit          Archipel Kanidas/Nazareth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *