Ik wil graag…

…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier!
Woont u in Leeuwarden of omgeving en wilt u graag een ritje maken met één van onze vrijwillige riksja bestuurders? Of kent u iemand voor wie dit initiatief waardevol kan zijn? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op. Op de riksja is plek voor 2 passagiers. Als er plek is, kunt u dus ook nog iemand meenemen:  een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter. Wij kunnen ook voor een medepassagier zorgen. De ritjes zijn gratis.

…. bestuurder worden
Volgens een aantal van onze bestuurders is dit het leukste vrijwilligers baantje dat ze ooit gedaan hebben. geef je op als bestuurder van de Riksja. Na een aantal trainingen van onze Rikschef kan je je opgeven in het boekingssysteem. Jij geeft aan wanneer je tijd hebt. Het fijnste vinden we een vast moment in de week. Je kunt zo vaak fietsen als je wil. Via het online boekingssysteem kan je het allemaal zelf regelen. Samen met je passagier(s) bepaal je waar en hoe lang je fietst. De riksja is elektrisch ondersteund;

….ook een Fietsen Alle Jaren Riksja
Ben je betrokken bij een zorginstelling, buurthuis of Wijkvereniging en zou je wel een eigen riksja willen? Dat is een heel goed idee. Er is veel mogelijk. Neem contact met ons op en we komen (met de riksja) langs om jouw organisatie warm te maken voor dit prachtige project. Wind door de haren, ook voor jullie deelnemers/cliënten.

…op een andere manier bijdragen!
Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen en nemen contact met je op.

…op de hoogte blijven van dit bijzondere initiatief!
Like ons op Facebook (FAJ058), volg ons op twitter @FietsenJaren058 of op Instagram FAJ058
We sturen met enige regelmaat een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van ons initiatief. Als je hier mee op de hoogte wil blijven, kun je dit op onderstaand formulier aangeven.

…Fietsen Alle Jaren opzetten in mijn eigen buurt!
Wil je dit initiatief ook in jouw eigen wijk of buurt in Leeuwarden opzetten? We helpen je graag verder. In onderstaand formulier kun je aangeven in welke buurt je Fietsen Alle jaren zou willen opzetten. Wij nemen dan contact met je op.

 

Leeuwarden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.