Ik wil graag…

…op de hoogte blijven van dit bijzondere initiatief!
We sturen met enige regelmaat een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van ons initiatief. Als je op de hoogte wil blijven, kun je dit op onderstaand formulier aangeven.

…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier!
Woont u in het centrum van Nijmegen en wilt u graag een ritje maken met één van onze vrijwillige riksja-piloten? Of kent u iemand voor wie dit initiatief waardevol kan zijn? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op. Op de riksja is plek voor 2 passagiers. Als er plek is, kunt u dus ook nog iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter. Net waar u zin in heeft. Wij kunnen ook voor een medepassagier zorgen. De ritjes zijn gratis. Als u ons initiatief een warm hart toedraagt, mag u een vrijwillige financiële bijdrage leveren (zie vorige pagina). Met dit geld kunnen wij sparen voor een tweede riksja 🙂 .

…meedoen als vrijwillig riksja-piloot!
Wil je graag als vrijwillig riksja-piloot ouderen en anderen mee naar buiten nemen? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Huub Mares, onze riksjef, maakt dan een afspraak met je om te oefenen op de riksja en geeft informatie over de werkwijze en de omgang met passagiers. Indien mogelijk, worden er meerdere riksja-piloten tegelijkertijd uitgenodigd voor deze instructie.
Voor de duidelijkheid:

  • je kunt zo vaak fietsen als je wil (van een paar keer per week tot een paar keer per jaar)
  • je kunt fietsen wanneer het jou uitkomt (sommige ritjes staan al gepland, maar je kunt ook aangeven wanneer jij kunt fietsen; dan kijken we of er een passagier beschikbaar is; voor de planning gebruiken we google agenda)
  • samen met je passagier(s) bepaal je waar en hoe lang je fietst
  • de riksja is elektrisch ondersteund; je kunt hiermee 10 tot 25 km ondersteund fietsen (afstand afhankelijk van verschillende factoren)

…Fietsen Alle Jaren opzetten in mijn eigen buurt!
Wil je dit initiatief ook in jouw eigen wijk of buurt in Nijmegen opzetten? We helpen je heel graag verder. In onderstaand formulier kun je aangeven in welke buurt je Fietsen Alle jaren zou willen opzetten. Wij nemen dan contact met je op.

…op een andere manier bijdragen!
Wil je op een andere manier bijdragen dan als riksja-piloot? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen en nemen contact met je op.

 

Nijmegen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.