Aanmelden

Home FAJ Deventer

Fietsen Alle Jaren Deventer is een stichting voor een goed doel en zonder winstoogmerk. FAJD maakt het mensen mogelijk te blijven fietsen, ook als zij dat zelf niet meer kunnen. Fietsen is voor alle deelnemers gratis en wij werken alleen met vrijwilligers, die wij zorgvuldig instrueren en opleiden. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom om de fietsen op de weg te houden. Wij proberen uw rit zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Mensen die gebruik maken van onze fietsriksja’s doen dat op eigen risico. Wij kunnen van passagiers geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele ongevallen, letsel of schade ontstaan tijdens een rit.

Aanmelden
Wil je meerijden in de riksja of ken je iemand die we daarmee een plezier kunnen doen*, dan kun je mailen naar Deventer@fietsenallejaren.nl

. Woon je in de buurt van Keizerslanden, dan kun je je ook opgeven via het inschrijfformulier aan de balie van woonzorgcentrum Ludgerus. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

*Goed om te weten: we zijn geen taxibedrijf. Je kunt ons niet bestellen om naar je dochter te gaan en later weer teruggebracht te worden. In principe ben je met twee passagiers, waarvan een van beide mantelzorger kan zijn.