Utrecht

Utrecht zoekt passagiers!

Hoe het in z’n werk gaat
Wilt u zelf een ritje maken of kent u iemand die u daarmee een plezier kunt doen, dan kunt u bellen met Fietsen Alle Jaren Utrecht, tel. 06-81876018 voor het maken van een afspraak. Of per mail naar: utrecht@fietsenallejaren.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak en we komen u op het afgesproken tijdstip thuis ophalen.
We wonen in Nederland en je kunt hier nooit zeker zijn van het weer. Dus mocht het op afgesproken tijdstip slecht weer worden, dan bellen we u gewoon voor een nieuwe afspraak.

U mag altijd iemand meenemen voor de gezelligheid en dat kan ook een jonger iemand zijn die nog helemaal mobiel is. En ú mag kiezen waar u heen wilt met de riksja. Een kopje koffie onderweg hoort zeker tot de mogelijkheden.
De ritjes zijn gratis, de koffie onderweg is voor eigen rekening.

Wilt u …

… uzelf of iemand anders aanmelden als passagier?
Woont u in Utrecht en wilt u graag een ritje maken met een van onze vrijwillige riksja-bestuurders? Of kent u iemand die u een plezier kunt doen met een ritje? Stuur dan een mail naar utrecht@fietsenallejaren.nl of bel met tel. 06-81876018  voor het maken van een afspraak. In de riksja is plaats voor 2 passagiers. U kunt dus iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter, net waar u zin in heeft. De ritjes zijn gratis.

… als vrijwillige riksjabestuurder meedoen aan dit initiatief?
Stuur ons een mail met uw gegevens en we nemen contact met u op.

…op een andere manier bijdragen?

Wilt u op een andere manier bijdragen? We horen graag wat u voor ons kan en wil betekenen. Bel naar een van de onderstaande telefoonnummers of stuur ons een mail en wij nemen contact met u op.

Contactgegevens:

Locatie van de riksja's

Location Manager Coordinator Captain
Buurthuis de Nieuwe Jutter, Amerhof 66, 3522 TR Utrecht Inge Pool Iris Tjongh
utrecht@fietsenallejaren.nl 06-81876018

Met dank aan en/of medewerking van

 

 

 

Buurthuis de Nieuwe Jutter

Initiatievenfonds Gemeente Utrecht

 

 

Stichting Bo-ex