Oud-Beijerland

Met de riksja genieten langs het Spui?

Vanuit burgerinitiatief en met hulp van Welzijn Hoeksche Waard en Gemeente Oud-Beijerland is Fietsen Alle Jaren Oud-Beijerland in juli 2018 van start gegaan.

Hoe werkt het?
Een riksjabestuurder (vrijwilliger) gaat samen met één of twee passagiers met de riksja op stap; om samen te genieten van de mooie locaties in en rondom Oud-Beijerland. De doelgroep van Fietsen Alle Jaren zijn mensen die niet (meer) in staat zijn zelfstandig te fietsen. Hieronder zijn begrepen kwetsbare ouderen, mensen met een (fysieke of mentale) beperking, zowel thuiswonend als wonend in een instelling.

Wilt u graag als passagier mee voor een mooie rit door Oud-Beijerland, neem dan contact op met Welzijn Hoeksche Waard, telefoonnummer: 088-730 8900.

Tevens zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die regelmatig een uurtje beschikbaar hebben en het leuk vinden er op deze manier op uit te trekken met passagiers. Ter geruststelling: de riksja is uitgerust met een elektrische trapondersteuning! Alle vrijwilligers krijgen vooraf een training in het gebruik van de fiets. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Ook dat kan via Welzijn Hoeksche Waard, telefoonnummer: 088-730 8900.

Locatie van de riksja's

Location Manager Coordinator Captain
Stichting Welzijn Hoeksche Waard Iris Filius oud-beijerland@fietsenallejaren.nl

Met dank aan en/of medewerking van: