Vogelenzang

Passagiers gezocht!

Wie zijn wij en hoe werkt het

In Vogelenzang is begin 2019 stichting ‘De wind door je haar’ opgericht door Arianne Vogel, Jacqueline Bakker en Dorien Hulsebosch. Wij zijn heel blij dat het ons gelukt is voldoende sponsoren te vinden om een riksja aan te schaffen. Wij wonen in een schitterende omgeving tussen duinen en bollenvelden en we gunnen het iedereen van elke leeftijd om daar van te genieten en met deze riksja ‘weer de wind door je haar te voelen’!

Wil je…

… jezelf of iemand anders aanmelden als passagier?
Woon je in Vogelenzang of directe omgeving en wil je graag een ritje maken met een van onze vrijwillige riksjabestuurders? Of ken je iemand die we een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar dewinddoorjehaar@gmail.com of bel met tel. 06-51280472 (Cora van Haaster) voor het maken van een afspraak. In de riksja is plaats voor 2 passagiers. Je kunt dus iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter, net waar je zin in hebt. De ritjes zijn gratis.

… als vrijwillige riksjabestuurder meedoen aan dit initiatief?
Stuur ons een mail met je gegevens en we nemen contact met je op.

…op een andere manier bijdragen?

Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen. Bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.

Contactgegevens:
dewinddoorjehaar@gmail.com
Arianne Vogel: 06-51659004 (algemene info)
Cora van Haaster: 06-51280472 (ritje afspreken)

Vriendelijke groet,
Stichting De wind door je haar

Onze partners-in-crime

 

 

 

 

 

 

Rabobank