Vogelenzang

Passagiers gezocht!

Wie zijn wij en hoe werkt het

Begin 2019 is in Vogelenzang stichting ‘De wind door je haar’ opgericht door Arianne Vogel, Jacqueline Bakker en Dorien Hulsebosch. Sinds juni van datzelfde jaar hebben wij onze eigen riksja en kunnen wij tochtjes maken met passagiers door onze schitterende omgeving. Wij gunnen het iedereen van elke leeftijd om op deze manier ‘weer de wind door je haar te voelen’, terwijl wij fietsen langs duinen, bollenvelden of andere dierbare plekken.

Goed nieuws is dat wij met ingang van januari 2020 een ontheffing krijgen om op doordeweekse dagen met onze riksja door de Amsterdamse Waterleidingduinen te mogen fietsen! Wij hopen daar veel mensen blij mee te maken. Misschien jou ook wel? Lees dan snel verder.

Wil je…

… jezelf of iemand anders aanmelden als passagier?
Woon je in Vogelenzang of directe omgeving en wil je graag een ritje maken met een van onze vrijwillige riksjabestuurders? Of ken je iemand die we een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar dewinddoorjehaar@gmail.com of bel met tel. 06-51280472 (Cora van Haaster) voor het maken van een afspraak. In de riksja is plaats voor 2 passagiers. Je kunt dus iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter, net waar je zin in hebt. De ritjes zijn gratis.

… als vrijwillige riksjabestuurder meedoen aan dit initiatief?
Stuur ons een mail met je gegevens en we nemen contact met je op.

…op een andere manier bijdragen?

Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen. Bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.

Contactgegevens:
dewinddoorjehaar@gmail.com
Arianne Vogel: 06-51659004 (algemene info)
Cora van Haaster: 06-51280472 (ritje afspreken)

Vriendelijke groet,
Stichting De wind door je haar

 

Onze partners-in-crime

 

 

 

 

 

 

Rabobank