Scheveningen

In Scheveningen is Fietsen Alle Jaren in 2017 opgepakt door Welzijn Scheveningen. Inmiddels rijden we met vijftien enthousiaste vrijwilligers en twee riksja’s zeven dagen per week voor bewoners van verschillende afdelingen van ‘Haags Ontmoeten’, zeven woonzorgcentra en een groeiend aantal thuiswonenden.

“Een leven lang wind door je haar”
Gaat u mee voor een ritje in de riksja?

 

Bent u slecht ter been en komt u daardoor weinig buiten? Dan mogen we u wellicht een keer ophalen voor een (gratis) ritje in de riksja.
Met onze riksja rijden wij een mooie route langs de boulevard, door de duinen, het park, de stad of naar specifieke plekken waar u graag nog eens naartoe wilt. En als u wilt, stoppen we onderweg voor een lekker kopje koffie of thee.

In voor- en najaar hebben we in de riksja een water- en winddichte deken die u van uw middel tot uw voeten lekker warm houdt.
Wie instapt kan op een veilige en prettige wijze heerlijk even genieten van buiten zijn.

Stapt u graag eens in? Bel voor het maken van een afspraak met het Couvéehuis,
tel. 070-3500694 of met Ankie Vingerling, tel. 06-21921323

Vrijwillige riksjabestuurder

Misschien wel het leukste vrijwilligerswerk dat er is!
Hou je van fietsen, vind je het leuk om mensen een plezier te doen en kun je je minimaal eens per twee weken voor een paar uur vrijmaken dan is vrijwillige riksjabestuurder bij Fietsen Alle Jaren Scheveningen misschien iets voor jou.
Onze riksja’s zijn uitgerust met elektrische trap-ondersteuning.
Elke vrijwilliger krijgt een gedegen training voordat hij/zij op pad gaat met passagiers en een WA- en ongevallenverzekering voor de duur van de ritten.

Heb je belangstelling? Bel dan voor meer informatie met het Vrijwilligerspunt Scheveningen,
tel. 070-416 2020 of met vrijwillig coördinator
Sanne van de Ende 06-43161466.

Wil je op een andere manier bijdragen?
Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen.
Bel naar Ankie Vingerling, tel. 06- 21 921 323 of stuur een mail naar scheveningen.fietsenallejaren@gmail.com en wij nemen contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven?
Volg ons dan op Facebook

 

Met dank aan en/of medewerking van: