Nijmegen

overgewaaid uit Kopenhagen

Hoe werkt het

Wil je zelf een ritje meemaken of ken je iemand die je daarmee een plezier kunt doen, dan kun je bellen met Fietsen Alle Jaren Nijmegen, tel. 024-378 6766 voor het maken van een afspraak. Of per mail naar: nijmegen@fietsenallejaren.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak en we komen je op het afgesproken tijdstip thuis ophalen.

Je mag altijd iemand meenemen voor de gezelligheid en dat kan ook een jonger iemand zijn die nog helemaal mobiel is. En jij mag kiezen waar je naar toe wilt met de riksja. Een kopje koffie onderweg hoort zeker tot de mogelijkheden. De ritjes zijn gratis, de koffie onderweg is voor eigen rekening.

Wil je…

… jezelf of iemand anders aanmelden als passagier?
Woon je in Nijmegen en wil je graag een ritje maken met een van onze vrijwillige riksjabestuurders? Of ken je iemand die we een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar nijmegen@fietsenallejaren.nl of bel met tel. 024-378 6766 voor het maken van een afspraak. In de riksja is plaats voor 2 passagiers. Je kunt dus iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter, net waar je zin in hebt. De ritjes zijn gratis.

… als vrijwillige riksjabestuurder meedoen aan dit initiatief?
Stuur ons een mail met je gegevens en we nemen contact met je op.

…op een andere manier bijdragen?

Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen. Bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.

Contactgegevens:

 

Onderstaand filmpje geeft een mooi beeld van ons initiatief.

Marie Louise en Boi bij Gelderse Koppen (Omroep Gelderland)

Locaties van onze riksja's

Location Manager Coordinator Captain
De Allesbinder
Weurtseweg 150
6541 BA Nijmegen
Oud-West Huub Mares nijmegen@fietsenallejaren.nl
Dienstencentrum OBG
Prof. Cornelissenstraat 2 6524 PJ Nijmegen
Bottendaal Huub Mares nijmegen@fietsenallejaren.nl
Woonzorgcentrum Aqua Viva
Heyendaalseweg 290
6525 SM Nijmegen
Brakkenstein Huub Mares nijmegen@fietsenallejaren.nl

Financiële bijdrage

Fietsen Alle Jaren Nijmegen is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting bestaat uit een groep vrijwilligers die de riksja bestuurt en minder mobiele mensen graag meeneemt voor een gratis fietsrit. Het bestuur ontvangt geen beloning voor het bestuurswerk voor de stichting. Mocht je ons financieel willen steunen, dan kun je een gift overmaken op rekening NL42 TRIO 0379 5040 22 t.n.v. Fietsen Alle Jaren. Dankjewel!

Onze partners-in-crime

635888961270387062-logo-nijmegen-kleur

zzg-zorggroep-logo