Aanmelden

Home FAJ Nijmegen

Ik wil graag…

…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier
Woon je in Nijmegen en wil je graag een fietstocht maken met één van onze riksjabestuurders? Of ken je iemand die wij een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar fietsenallejarennijmegen@gmail.com voor het maken van een afspraak.
Geef de volgende informatie door:
Telefoonnummer en mailadres van de aanvrager
Adres van de passagier
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Ik wil graag…
…bestuurder worden
Wat leuk! We zijn altijd op zoek naar bestuurders voor de fietsriksja. Het is het leukste vrijwilligerswerk dat je kunt doen. Na een aantal trainingen beheers je de riksja met elektrische trapondersteuning en kun je op pad met passagiers. Je kunt reageren op vaste fietsritten in ons online boekingssysteem en je kunt ook zelf afspraken regelen. We vinden het prettig wanneer je minstens 2 keer maand fietst. Jij bepaalt zelf wanneer je dat doet.

…in je eigen wijk starten met een fietsriksja
Wil je dit initiatief ook in jouw eigen wijk of buurt in Nijmegen opzetten? We helpen je graag verder.

Ik wil graag op een andere manier bijdragen
We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen en nemen contact met je op. Wil je misschien financieel bijdragen? Fietsen Alle Jaren Nijmegen draait op vrijwilligers. Het onderhoud van de fietsriksja’s en promotie kosten geld. We kunnen je steun goed gebruiken! Wil je een bijdrage overmaken? Hieronder staat het bankrekeningnummer van de stichting.

Stichting Fietsen Alle Jaren Nijmegen
Kamer van Koophandel: 73023264
NL42TRIO0379504022 t.n.v. Fietsen Alle Jaren.