Leeuwarden

Hieronder vind je alle informatie over de locaties Leeuwarden en Drachten. Deze twee initiatieven vallen onder één stichting Fietsen Alle Jaren Fryslân.   FAJ Drachten is opgezet vanuit FAJ Leeuwarden in 2020 en sommige dingen worden nog steeds geregeld via locatie Leeuwarden.  Zin in een rit? Neem dan direct contact met ons op via de E-mail: Leeuwarden@fietsenAlleJaren.nl of WhatsApp naar 06 15140911

We rijden met onze Rikja’s volop ritjes. We gaan heerlijk naar buiten om de wind weer in het haar te voelen.
Ook riksja piloot worden of een ritje boeken? Neem gerust contact met ons op Leeuwarden@fietsenallejaren.nl

Veel plezier namens alle piloten en Het bestuur van st. Fietsen Alle Jaren Fryslân

Stille helden

In het kader van Stille helden is De Friesland zorgverzekeraar op zoek gegaan naar #stillehelden. Ze kwamen uit bij Lina. Een geweldige vrijwilliger die zich met hart en ziel zich inzet voor Fietsen Alle Jaren Leeuwarden. We zijn trots op haar en alle andere vrijwilligers die fietsen met minder mobiele stads genoten.

Lokale held

In 2021 zijn wij verkozen als “lokale Held” door de inwoners van de gemeente Leeuwarden,  in het kader van De UN Global Goals.
Door de inzet van alle vrijwilligers kunnen we het leven van mindermobiele stadgenoten weer wat aangenamer maken, door zó iets eenvoudigs als een stukje fietsen. “weer even de wind in het haar!”

Meer informatie

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie

Zin in een ritje?

 

Waar fietsen we

Aanmelden

Voor wie
fietsen we

Donatie
en sponsoring

Koffie onderweg

Overgewaaid
uit Denemarken

Stichting FAJ Fryslân

FAJ Drachten

Rolstoelfiets