Leeuwarden

Leuk dat je de pagina Fietsen Alle Jaren Fryslân bezoekt! Hieronder vind je alle informatie over de locaties Leeuwarden en Drachten. FAJ Drachten is opgezet vanuit FAJ Leeuwarden in 2020 en sommige dingen worden nog steeds geregeld via locatie Leeuwarden, dus voorlopig delen deze twee locaties deze pagina. Zin in een rit? Neem dan direct contact met ons op via de E-mail: Leeuwarden@fietsenAlleJaren.nl of WhatsApp naar 06 15140911

Update 24-11-21 i.v.m. Corona maatregelen 
We hebben besloten om een winterstop in te voeren. Heel jammer, in het verleden reden we gewoon door voor heerlijke winterse ritjes. Dit besluit hebben we genomen na de verscherpte Corona maatregelen van de overheid. We hopen onze ritten zsm weer te kunnen hervatten. Heel veel dank voor uw begrip.
Het bestuur van st. Fietsen Alle Jaren Fryslân

Lokale held

Sinds 4 oktober zijn wij verkozen als “lokale Held” 2021 door de inwoners van de gemeente Leeuwarden,  in het kader van De UN Global Goals.
Door de inzet van alle vrijwilligers kunnen we het leven van mindermobiele stadgenoten weer wat aangenamer maken, door zó iets eenvoudigs als een stukje fietsen. “weer even de wind in het haar!”

Meer informatie

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie

Zin in een ritje?

 

Waar fietsen we

Aanmelden

Voor wie
fietsen we

Donatie
en sponsoring

Koffie onderweg

Overgewaaid
uit Denemarken

Stichting FAJ Fryslân

FAJ Drachten

Rolstoelfiets