Aanmelden

Home FAJ Leeuwarden

Ik wil graag…
…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier
Woon je in Leeuwarden en wil je graag een fietstocht maken met één van onze riksjabestuurders? Of ken je iemand die wij een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar Leeuwarden@fietsenallejaren.nl voor het maken van een afspraak.

…bestuurder worden
Wat leuk! We zijn altijd op zoek naar bestuurders voor de fietsriksja. Het is het leukste vrijwilligerswerk dat je kunt doen. Na een aantal trainingen beheers je de riksja met elektrische trapondersteuning en kun je op pad met passagiers. Je kunt reageren op vaste fietsritten in ons online boekingssysteem en je kunt ook zelf afspraken regelen. We vinden het prettig wanneer je minstens 1 keer maand fietst. Jij bepaalt zelf wanneer je dat doet.

…in mijn eigen stad of dorp starten met een fietsriksja
Wil je dit initiatief ook in jouw buurt in Fryslân opzetten? We helpen je graag verder. In Drachten starten we in het voorjaar van 2020, we zoeken nog een aantal riksjabestuurders en duizendpoten.

op een andere manier bijdragen
We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen en nemen contact met je op. Wil je misschien financieel bijdragen? Fietsen Alle Jaren Leeuwarden draait op vrijwilligers. Het onderhoud van de fietsriksja’s en promotie kosten geld. We kunnen je steun goed gebruiken! Wil je een bijdrage overmaken? Hieronder staat het bankrekeningnummer van de stichting. De ANBI-status is aangevraagd.

Stichting Fietsen Alle Jaren Fryslân
Kamer van Koophandel: 74416510. Bank: NL 09 RABO 0340662050 t.n.v. stichting Fietsen Alle Jaren Fryslân. Zie ook onze eigen pagina op deze site.