Landelijk vrijwilliger worden

Terug

Wat leuk dat je ons wilt helpen! Op landelijk niveau kunnen we altijd wel hulp gebruiken met verschillende taken. Je kunt bijvoorbeeld helpen met communicatie en marketing van Fietsen Alle Jaren, je aansluiten bij de landelijke stuurgroep of werken aan de organisatie van de halfjaarlijkse inspiratiebijeenkomsten voor initiatieven.

 

Fondsenwerving, communicatie en marketing

We hebben deze website die onderhouden moet worden, maar ook onze eigen Facebookpagina, banners, flyers en meer. Heb je verstand van of gewoon interesse in promotie, communicatie, PR, fondsenwerving of marketing? Meld je dan aan via fajlandelijk@gmail.com. We zijn je zeer dankbaar als je kunt helpen met het werven van nieuwe initiatieven en fondsen, het verbeteren van de communicatiematerialen, social media, of andere zaken naar eigen inbreng.

Stuurgroep

De landelijke stuurgroep bestaat uit een aantal vrijwilligers van lokale initiatieven, aangevuld met mensen die landelijk actief zijn. De stuurgroep behartigt de belangen van de initiatieven op landelijk niveau. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van het beleid van Fietsen Alle Jaren op landelijk niveau, fondsen aanschrijven, subsidies aanvragen en contact met riksjafabrikanten. Wil jij ook meedoen? Neem dan contact op met fajlandelijk@gmail.com. Het is een pre als je al betrokken bent (geweest) bij Fietsen Alle Jaren of een vergelijkbaar initiatief, maar ook als dat niet zo is, horen we het graag als je wilt helpen.

Inspiratiebijeenkomsten

Elk half jaar komen mensen van vele initiatieven samen om tips, ideeën en inspiratie uit te wisselen over een thema dat te maken heeft met Fietsen Alle Jaren. Bijvoorbeeld over piloten, of veiligheid. Want als iets in Gouda goed gaat, kan men daar in Maastricht vast ook wat mee. En als Deventer ergens tegenaan loopt, weet Nijmegen wellicht vanuit ervaring hoe dat op te lossen is. Kortom: de initiatieven komen met elkaar in contact en leren zo van elkaar wat er nog méér uit Fietsen Alle Jaren te halen is. En het is natuurlijk ook gewoon leuk om gelijkgestemden te ontmoeten.

Lijkt het je leuk om te helpen met het organiseren van deze bijeenkomsten, of het nu gaat om het regelen van een zaal, sprekers, inhoudelijke invulling of catering? Neem dan contact op met fajlandelijk@gmail.com. Het is een pre als je al betrokken bent (geweest) bij Fietsen Alle Jaren of een vergelijkbaar initiatief, maar ook als dat niet zo is, horen we het graag als je wilt helpen.