Heeze

Beleef een fietstocht in een riksja!

 

Wat houdt Fietsen Alle Jaren in?

Samen met een minder mobiele vriend(in), familielid of buurman/-vrouw op stap gaan in een van onze riksja’s, in en rond de gemeente Heeze-Leende of langs plaatsen waar u vroeger heeft gewoond. In de riksja is plek voor 2 passagiers. Geen zorgen over het fietsen: de bestuurder is een ervaren riksja-rijder. Onderweg genieten van het uitzicht, de frisse lucht, zon en de wind in je haar. Misschien samen herinneringen ophalen of een terrasje pakken. Echt een uniek samen-uitje voor mensen die niet (meer) zelf kunnen fietsen.

Hoe werkt het?

U wordt thuis opgehaald en teruggebracht. U kunt zelf zeggen waar u opgehaald zou willen worden. We zijn geen taxidienst we maken de rit samen.

Hoe kan ik mij aanmelden?

U kunt zich aanmelden door te bellen met 06-83710418 (Mat Cremers) of 06-30455705 (Jos van Horrik). We spreken dan een mogelijke datum en tijd af. We hebben wel enkele dagen nodig om voor die datum/tijd een riksjabestuurder te zoeken.

Wat kost het?

De ritten zijn gratis. De vrijwilligers doen dit omdat zij er ook zelf veel plezier aan beleven. Zij vinden fietsen leuk en helemaal om dit voor mensen te doen die dat zelf niet meer kunnen. Maar u kunt een gift doen op IBAN NL07 RABO 0318 1326 72 t.n.v. Stichting Fietsen Alle Jaren Heeze. Wij kunnen uw gift goed gebruiken, bijv. voor onderhoud en reparaties, extra accessoires of teambijeenkomsten of voor een nieuwe riksja.

Vrijwilligers nodig!

Voor Fietsen Alle Jaren in Heeze kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die regelmatig een uurtje beschikbaar zijn en het leuk vinden er op deze manier op uit te trekken. Ter geruststelling: de riksja is uitgerust met elektrische trapondersteuning! Alle vrijwilligers krijgen vooraf een training in het gebruik van de fiets. Wil je je aanmelden als vrijwillig riksja-rijder? Bel of mail een van hier onder genoemde personen.

Fietsen alle Jaren Heeze

Location Manager Coordinator Captain
Heeze Nederland Mat Cremers
Tel: 06-83710418
Heeze@fietsenallejaren.nl
Jos van Horrik
Tel: 06-30455705
Heeze@fietsenallejaren.nl

Met dank aan: