Waar fietsen we?

Waar fietsen we?

We hebben vier riksja’s in Leeuwarden. Drie riksja’s bij Woonzorgcentrum Erasmus in de wijk Aldlânen en de vierde riksja staat bij MFC Luddingawaard in de wijk Bilgaard. De stallingsplaats van onze riksja’s, in combinatie met de accu van de fiets, bepaalt de actieradius van elke riksja. We fietsen vaak richting het centrum, maar ook naar het Leeuwarderbos of richting Jelsum of Groenester. Onze ervaring is dat een rit ca. 1-1,5 uur duurt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het weer en de goede zin.

Drachten

Fietsen Alle Jaren wil altijd uitbreiden. We zijn druk bezig om uit te breiden in Fryslân. Zo zijn we in de herfst van 2020 ook gestart bij ZuidOostzorg in Drachten. We zoeken nog riksjabestuurders, passagiers en andere enthousiastelingen om het project ook in Drachten een succes te maken. Interesse? Laat het ons weten via de mail: Leeuwarden@FietsenAlleJaren.nl

 

 

Hoe regel je een fietsrit?

Op vaste dagdelen fietsen we voor verschillende woonvoorzieningen en dagbestedingen in Leeuwarden. Buiten deze vaste afspraken plannen we andere fietsritten in. Onze bestuurders kunnen zelf ritten inplannen met passagiers op een tijdstip dat voor hen past.

Aanmelden

Wil je zelf een ritje meemaken of ken je iemand die we daarmee een plezier kunnen doen, dan kun je mailen naar fietsenallejarenleeuwarden@gmail.com.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip komen we je thuis ophalen of we spreken af op welke plek je klaar kunt staan.

Waar Staan de riksja's

Location Manager Coordinator Captain
Woon zorgcentrum Erasmus
Hempenserweg 29, 8935 BD Leeuwarden
Eppie Griepsma Albert van Dijk
Multifunctioneel centrum Ludingawaard
Ludinga 12, 8918 GX Leeuwarden
Eppie Griepsma Albert van DIjk
Neibertilla ZuidOostzorg
Burgemeester Wuiteweg 140
9203 KP Drachten
Vacature Albert van Dijk