Waar fietsen we

Waar fietsen we
We hebben drie riksja’s in Nijmegen. Eén staat gestald bij het St. Jozefklooster in de wijk Hees, de tweede bij Dienstencentrum Oud Burgeren Gasthuis in de wijk Galgeveld en de derde bij Aqua Viva in de wijk Brakkenstein. De stalling van onze riksja’s, in combinatie met de accu van de fiets, bepaalt de actieradius van elke riksja. We fietsen vooral vanuit de wijken Centrum, Oud-West, Oost, Brakkenstein, Grootstal en Hatertse Hei. 

 

Hoe regel je een fietsrit?
Op vaste dagdelen fietsen we voor verschillende woonvoorzieningen en dagbestedingen in Nijmegen. Buiten deze vaste afspraken kunnen andere fietsritten ingepland worden. Onze bestuurders kunnen zelf ritten inplannen met passagiers op een tijdstip dat voor hen past.

Aanmelden
Wil je zelf een ritje meemaken of ken je iemand die we daarmee een plezier kunnen doen, dan kun je mailen naar fietsenallejarennijmegen@gmail.com.

Geef de volgende informatie door:
Telefoonnummer en mailadres van de aanvrager
Adres van de passagier

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip komen we je thuis ophalen of we spreken af op welke plek je klaar kunt staan.