Voor wie en waar fietsen we?

Waar fietsen we?
FAJN heeft sinds kort vier riksja’s en één Duofiets in Nijmegen. Eén riksja staat gestald bij het St. Jozefklooster in de wijk Hees, de tweede bij Dienstencentrum Oud Burgeren Gasthuis in de wijk Galgenveld. De derde riksja en de duofiets staan bij Aqua Viva in de wijk Brakkenstein. De vierde riksja staat bij de Broederij in de wijk Lindenholt. De stalling van onze riksja’s en duofiets, in combinatie met de accu van de fiets, bepalen de actieradius van de voertuigen. We fietsen vooral vanuit de wijken Centrum, Oud-West, Oost, Brakkenstein, Grootstal en Hatertse Hei, Lindenholt en Dukenburg.

 

 

Voor wie fietsen we?
Op vaste dagdelen fietsen we voor verschillende woonvoorzieningen en dagbestedingen in Nijmegen. We fietsen voor dagbestedingslocaties van ‘Sterker sociaal werk Nijmegen’ (Deel de Dag Griffioen, Deel de Dag Brakkenstein, Deel de Wereld Neerbosch, Deel de Dag Lindenholt), voor dienstencentrum OBG, voor Centrum voor Wonen en Zorg Aqua Viva, het Gofferthuis. Voor Terra, Juliana, De Globe, Boszicht, de Horizon (locaties van ZZG zorggroep), St Jozef, Nijevelt, Honinghoeve, Agnetenhof (locaties van Stichting de Waalboog), Home Instead Thuisservice, verpleeghuis de Sterrenschans, verzorgingshuis Huize Mientje.
Op verzoek en in overleg fietsen we ook vanuit andere wijken in Nijmegen, mits het planningsrooster en de accu’s het toelaten.
Buiten deze vaste afspraken kunnen andere fietsritten ingepland worden.

Verzekeringen
Particuliere passagiers en hun eventuele begeleiders hebben hun eigen aansprakelijkheids- en zorgverzekering. De verzekeringen van cliënten van instellingen en hun begeleiders vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende instelling.