Financieel steunen

Terug

Fijn dat je ons wilt steunen! Je kunt ons steunen op landelijk niveau, of een specifiek lokaal initiatief kiezen om te steunen.

Ik wil Fietsen Alle Jaren landelijk steunen

Op landelijk niveau zijn we op zoek naar fondsen en/of donateurs die ons als bewezen succesvol project willen steunen in de voortzetting van onze activiteiten. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld de abonnementskosten voor de initiatieven verlagen of bijdragen aan de aanschafkosten van riksja’s voor nieuwe initiatieven. Zo wordt de financiële drempel voor nieuwe initiatieven lager en de voortzetting van bestaande initiatieven makkelijker.

Heb je de gouden tip, heb je zelf geld beschikbaar, of weet jij op welke manier we landelijk budget kunnen verwerven? Laat het dan weten: fajlandelijk@gmail.com

Ik wil een initiatief in mijn eigen regio steunen

De initiatieven zullen je zeer dankbaar zijn als een handje kunt helpen met bijvoorbeeld onderhoudskosten of andere kosten. Of dat nu gaat om een eenmalige donatie of structurele donaties, onze initiatieven zijn blij met elk beetje steun. Een aantal initiatieven hebben bovendien een ANBI-status, waardoor doneren belastingtechnisch aantrekkelijk is. Kijk op deze pagina om een initiatief te vinden dat je wilt steunen. De initiatieven hebben op hun eigen pagina’s de nodige (contact)gegevens staan voor donateurs.