Koffie/borrel sponsoren

Koffievriend worden

Wereldwijd zijn er al vele koffievrienden van Fietsen Alle Jaren (internationaal: Cycling Without Age). Daar kunnen onze passagiers en piloten gratis of met korting een kopje koffie drinken onderweg. Wil jij ook koffievriend worden en een speciale aanbieding doen voor de riksjarijders in jouw buurt? Kijk op deze pagina om het dichtstbijzijnde initiatief te vinden (als je koffievriend wordt, kom je hier ook zelf op de kaart te staan en mag je verwachten dat je logo op de donateurspagina van het betreffende initiatief komt). De riksja’s hebben gemiddeld gezien een bereik van zo’n 10-20 kilometer vanaf de stallingslocatie. Contactgegevens vind je op de eigen pagina’s van onze initiatieven.

Een borrel sponsoren

We bedanken graag zo af en toe de vele vrijwilligers die zich inzetten voor Fietsen Alle Jaren met een borrel. Zo ontmoeten niet alleen passagiers elkaar, maar kunnen ook de piloten, die vaak alleen fietsen, hun medepiloten leren kennen en gezellig samen zijn.

Ben je een horecagelegenheid of een particulier met de nodige faciliteiten? Nodig dan eens de mensen van een initiatief in de buurt uit voor een borrel met korting (of zelfs gratis). Als bedankje mag je verwachten dat je logo op de donateurspagina van het betreffende initiatief komt. Op deze pagina kan je vinden waar initiatieven in jouw buurt zijn. Op de webpagina’s van de initiatieven vind je contactgegevens. Let op: dit is niet bedoeld om ongewenste reclamemails te sturen.