Riksja doneren, onderhouden of stallen

Terug

Fijn dat je ons wilt helpen met onze riksja’s! De riksja’s zijn namelijk niet alleen het meest essentiële, maar ook het meest kostbare onderdeel van Fietsen Alle Jaren… Onze initiatieven zijn regelmatig op zoek naar nieuwe of tweedehands riksja’s, iemand die de riksja’s kan onderhouden, of stalling voor (nieuwe) riksja’s.

Riksja doneren

Riksja doneren

Heb je een fietsriksja over omdat je zelf bent gestopt met fietsen, of ben je een fabrikant die bereid is om een riksja weg te geven of met korting te verkopen aan een initiatief? Neem dan contact op met ons via info@fietsenallejaren.nl of vind via deze pagina de contactgegevens van een initiatief dat je blij wilt maken met een riksja. Als bedankje mag je verwachten dat je logo op de donateurspagina van het betreffende initiatief komt.

Riksja onderhouden

Riksja onderhouden

Ben je een fietsenmaker en draag je ons een warm hart toe? Onze riksja’s hebben regelmatig onderhoud nodig. Kijk op deze pagina of er een bestaand of startend initiatief is bij jou in de buurt. Je kunt via de contactgegevens op de pagina’s van lokale initiatieven je diensten aanbieden. Als bedankje mag je verwachten dat je logo op de donateurspagina van het betreffende initiatief komt.

Riksja stallen

Riksja stallen

Ben je een zorginstelling, ondernemer of particulier en heb je een plek waar je een fietsriksja (formaat: forse bakfiets) kwijt kunt? En wil je die plek graag ter beschikking stellen? Kijk op deze pagina of er een bestaand of startend initiatief in de buurt is en laat ze weten dat je plek hebt. Dan kunnen ze contact met je opnemen als ze een nieuwe riksja aanschaffen. Als bedankje mag je verwachten dat je logo op de donateurspagina van het betreffende initiatief komt wanneer de riksja bij jou gestald wordt.