Doe mee!

Terug

Een ritje aanvragen of riksja piloot worden

Zin in een ritje?

We komen u graag thuis ophalen; Stuur een e-mail naar: fajmaastricht@gmail.com of bel met 06-53132180 (Jos Huisman) of 06-118556515 (Wim van der Heijden) of 06-42088869 (Anna Bohny). We nemen contact met u op en bespreken wat mogelijk is.

Met de meeste zorginstellingen in Maastricht zijn vaste afspraken gemaakt over wanneer we waar fietsen. Zie ook onder kopje: ‘Waar fietsen we’.

De vrijwilligers die op de speciale fietsen rijden noemen we ‘riksja-piloten’. Fieten Alle Jaren fiets voornamelijk met riksja’s maar ook met rolstoelfietsen en duofietsen. De fietsen hebben een elektrische ondersteuning, zodat de meeste Limburgse heuvels geen onoverkomelijke hobbels vormen.
Heb je plezier in fietsen en wat vrije tijd over, help ons dan om mensen die dat niet meer zelfstandig kunnen een leuke fietservaring te bezorgen. Meld je aan als vrijwilliger bij FAJ. We maken je vertrouwd met de riksja en andere speciale fietsen en gaan enkele keren oefenen zodat je veilig met de doelgroep op pad kunt.

Lijkt je het fietsen zelf niet zo leuk, we zoeken ook mensen die passagiers werven, ritjes willen inplannen of meegaan als begeleider: contacteer Jos Huisman (06-53132180) of Anna Bohny (06-42088869) of stuur een mail naar fajmaastricht@gmail.com.

 

Doe mee!