Waar fietsen we?

Terug

Alle mensen in Maastricht en directe omgeving kunnen ons benaderen voor een ritje op de riksja. Mail voor informatie naar: fajmaastricht@gmail.com  of bel 06 53132180.

Waar fietsen we?

We rijden o.a. voor zorginstellingen Envida, Sevagram en Nobama Care

Envida

Mede dankzij de (financiële) steun van zorginstelling Envida is Fietsen Alle Jaren in Maastricht opgestart.
Envida is een welzijnsorganisatie, actief in enkele gemeenten in Nederlands Zuid-Limburg met het hoofdkantoor in Maastricht. Envida richt zich grotendeels op ouderenzorg en heeft zorgcentra in Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Meerssen, Bunde en Ulestraten. Ook is de wijkzorg een belangrijk onderdeel. Envida heeft ca. 3000 medewerkers en ca. 1400 vrijwilligers. Het bestuur en de stafdiensten houden kantoor in het Elisabethhuis in de Abtstraat in Maastricht.
Samen met Envida heeft Fietsen Alle Jaren Maastricht afspraken gemaakt om op vaste dagdelen te fietsen met haar bewoners t.w.:  de Koepelhof (maandagmiddag), Hagerpoort (dinsdagmiddag), Larisa (donderdagmiddag) en ZevenBronnen (vrijdagmiddag). In goed overleg met de plaatselijke activiteitenbegeleiders is het mogelijk ook op andere dagdelen op pad te gaan. Ook vanaf andere locaties van Envida in Maastricht kunnen ritten worden aangevraagd.

Sevagram

Fietsen Alle Jaren werkt ook samen met Sevagram.
Sevagram Verwenzorg, een steunstichting die de leuke activiteiten van Sevagram ondersteunt, ondersteunt ook Fietsen Alle Jaren. “Sevagram biedt ‘zorg met bezieling’ in de regio’s Heerlen, Maastricht en Heuvelland, waarbij echte aandacht voor onze cliënten centraal staat. Hun leven willen wij zo aangenaam mogelijk maken.”
Op dit moment is de woensdagmiddag gereserveerd voor de locatie Campagne.

Nobama Care

Verder werken we samen met NobamaCare, Martha Flora, zorgcentrum de Beyart en diverse dagopvang locaties.