Ik wil graag…

Home FAJ Deventer

…op de hoogte blijven van dit bijzondere initiatief!
We sturen met enige regelmaat een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van ons initiatief. Als je op de hoogte wil blijven, kun je dit op onderstaand formulier aangeven.

…mezelf of iemand anders aanmelden als passagier!
Woon je in Keizerslanden, in De Vijfhoek, in Colmschate of omgeving en wil je graag een ritje maken met één van onze vrijwillige riksja-piloten? Of ken je iemand voor wie dit initiatief waardevol kan zijn? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op. Op de riksja is plek voor twee passagiers. Als er plek is, kan je dus ook nog iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter… Net waar je zin in hebt. Wij kunnen ook voor een medepassagier zorgen. De ritjes zijn gratis. Als je ons initiatief een warm hart toedraagt, mag je een vrijwillige financiële bijdrage leveren.

…meedoen als vrijwillig riksja-bestuurder!
Wil je graag als vrijwillig riksja-bestuurder ouderen en anderen mee naar buiten nemen? Geef dit dan aan op onderstaand formulier. Een van onze bestuursleden maakt dan een afspraak met je om te oefenen op de riksja en geeft informatie over de werkwijze en de omgang met passagiers. Indien mogelijk, worden er meerdere riksja-bestuurders tegelijkertijd uitgenodigd voor deze instructie.
Voor de duidelijkheid:

  • je kunt zo vaak fietsen als je wilt (van een paar keer per week tot een paar keer per jaar)
  • je kunt fietsen wanneer het jou uitkomt (sommige ritjes staan al gepland, maar je kunt ook aangeven wanneer jij kunt fietsen; dan kijken we of er een passagier beschikbaar is. Voor de planning gebruiken we een online boekingssysteem)
  • samen met je passagier(s) bepaal je waar en hoe lang je fietst
  • de riksja is elektrisch ondersteund; je kunt hiermee 10 tot 25 km ondersteund fietsen (de afstand is afhankelijk van verschillende factoren)

…op een andere manier bijdragen!
Bijvoorbeeld met een financiële bijdrage, of door middel van sponsoring als bedrijf. De ANBI-status is per 3-11-2021 toegekend. Op deze pagina vind je onze bankrekening en huidige sponsors en hier vind je meer informatie over onze stichting. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier. We horen graag wat je voor ons kunt en wilt betekenen en nemen contact met je op.

Contact met Fietsen Alle Jaren Deventer