Ga3.0 fietst voor Fietsen Alle Jaren

Dit jaar fietst Ga3.0 met ‘Op de fiets werkt 3x beter’ voor Fietsen Alle Jaren. Ga 3.0 is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden. Dit is een samenwerking van VNO-NCW West,  Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TLN, EVO en stichting Duurzaam Den Haag. De partijen zoeken samen naar slimme oplossingen om files te verminderen, maar er is ook aandacht voor een gezonde work-life-balance, vitaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap, werknemerstevredenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie.

Werknemers die voor het eerst proberen om fietsend naar het werk te gaan of al naar het werk fietsen kunnen nu meedoen.  Met elke gefietste kilometer wordt een bijdrage geleverd aan een nieuwe fietsriksja voor Fietsen Alle Jaren in de Regio Haaglanden. Om mee te doen aan de actie, kan vanaf 10 april de gratis app ‘Toury Fietsgame’ gedownload worden. De app houdt ook bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel kilometer je fietst en hoe je het ervan afbrengt in vergelijking met anderen.

Voor wie?
De actie is bedoeld voor werknemers in de regio Haaglanden (Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Rijswijk) of Rijnland (Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving). Zo stimuleren we iedereen om vaker op de fiets naar het werk te gaan. Want op de fiets werkt 3x beter: lekker duurzaam, lekker fit en geen files!

Hoe werkt het?

  • Download vanaf 10 april de app ‘Toury Fietsgame’ bij Google Play of de Apple App Store
  • Kies in de app voor het project ‘Ga3.0: Op de fiets werkt 3x beter challenge’
  • Zet de app aan als je gaat fietsen.
  • Met elke kilometer die je fietst, komt de fietsriksja dichterbij!

Meer informatie vind je op de website van ga3punt0.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *