Fietsen Alle Jaren Amsterdam Zuidoost trapt feestelijk af op 28 juni

Vanaf 14 uur zijn belangstellenden van harte welkom in de theaterzaal van het Evean Henriette Rolandholsthuis waar de feestelijk aftrap wordt gegeven van het initiatief Fietsen Alle Jaren

Na een korte toespraak van de heer Roland Pool, de heer Vyent, verantwoordelijk bestuurder van de bestuurdscommissie Zuidoost en de heer Leo Onclin, voorzitter van de de cliëntenraad, zal het gezelschap zich naar buiten begeven waar de eerste officiële rit van Fietsen Alle Jaren in Zuidoost wordt gestart. De Heer Vyent en de Heer Onclin zullen als passagier de eerste rit maken.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Ook zoeken we nog vrijwilligers voor de rol van bestuurder van de Riksja, iedereen die het leuk vindt om ouderen die zelf niet (meer) kunnen fietsen het gevoed terug te geven van ‘wind door je haren’ is welkom. Aanmelden kan via zuidoost@fietsenallejaren.nl , of kom langs op 28 juni.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *