Fietsen Alle Jaren vanaf 15 december ook van start in Almere!

Op vrijdag 15 december 2017 vindt de feestelijke ingebruikname plaats van de eerste riksja in Almere in het kader van het project Fietsen Alle Jaren. ‘Fietsen Alle Jaren’ is een wereldwijd initiatief, bedoeld om ouderen die zelf niet (meer) kunnen fietsen het gevoel terug te geven van ‘de wind door je haren’. Dankzij een enthousiaste groep lokale vrijwilligers van de Fietsersbond is het initiatief nu ook van start gegaan in Almere. Dit is mede mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit Flevoland: Gemeente Almere en Natuur en Milieu Federatie Flevoland, de Reedewaard. Alsmede vanuit de fondsen: het Oranje Fonds en FNO.

Programma
Op vrijdag 15 december 2017 om ongeveer 14.00 gaat wethouder De Jonge een stukje fietsen met de Riksja. Voorin zit een oude heer uit de Reedewaard en Mario Kramer. De fietstocht gaat over de Marktkracht in Almere Haven. Nico Scharn, onze bekende straatmuzikant zorgt voor wat opgewekte liederen. Als u interesse heeft om eventueel piloot ( bestuurder) te worden, kunt u na afloop van de openingshandeling in Reedewaard wat drinken en uitleg krijgen over ‘Fietsen Alle Jaren’ en een klein ritje als kennismaking met de riksja kan uiteraard ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *