Inspiratiedag Hilversum

Uitnodiging Inspiratiedag 3 september 2021

Wij van het bestuur van Fietsen Alle Jaren Nederland zijn verheugd om jullie te kunnen uitnodigen voor de éérste inspiratiedag van Fietsen Alle Jaren in zijn nieuwe vorm.

In de vorige editie van de nieuwsflits hebben we de eerste inspiratiedag onder de paraplu van de nieuwe stichting al aangekondigd. We hebben een mooie locatie gevonden en naar we hopen een voor jullie aantrekkelijk programma. De eerste bijeenkomst zal vooral in het teken staan van (hernieuwde) kennismaking, ontmoeten en het uitwisselen van ideeën. Meld je svp tijdig aan via info@fietsenallejaren.nl  Tenzij (nieuwe) coronaregels dat beletten, is er geen beperking voor het aantal deelnemers.
Dagvoorzitter zal Marion Scholten zijn, de kersverse voorzitter van de landelijke stichting.

Voorzitter Marion Scholten

Locatie
We zijn te gast bij het FAJ initiatief in Hilversum en komen bij elkaar bij ‘Tante Jans’ in het centrum van Hilversum. https://www.hilversummers.nl/-/tante-jans
De locatie ligt tegenover het station Hilversum CS en is dus goed bereikbaar met het OV. Parkeren kan in de naastgelegen Q-parkgarage.
Adres Tante Jans : Schapenkampweg 2, 1211PA Hilversum.

Samen Lunchen
Bring your own food! Het lijkt ons een mooi idee om samen te lunchen. Neem zelf wat lekkers te eten en te drinken mee om te delen met elkaar. Servies ed. is aanwezig op locatie. Wij denken dat de eerste twee uur van het programma voorbij zullen vliegen. Lukt het je niet om al ’s morgens aan te sluiten dan is het natuurlijk geen probleem om na de lunch te komen.

Dagindeling/Programma

11.00 – 13.00 uur: Inloop, kennismaking en lunch.
13.00 uur: Initiatieven stellen zich kort voor.
13.20 uur: Het nieuwe Stichtingsbestuur stelt zich voor.
13.35 uur: Gastsprekers via het beeldscherm en/of live.
13.50 uur: Vragenrondje aan bestuur.
14.10 uur: Initiatieven aan het woord: in kleine groepjes aan interesse-/thematafels praten over o.a. werven piloten, werven passagiers, sponsoring, wel of geen verzekering, oprichten lokale stichting (met ANBI-status), maken van ‘long rides’.
15.30 uur: Afsluiting door dagvoorzitter: doorkijkje naar 2022.
Verdelen promomateriaal, drankje, bekijken riksja’s etc.

Entoerage
Er zijn voldoende mogelijkheden om ‘Tips en Trucs’ met elkaar te delen: neem zelfgemaakt promotiemateriaal mee. We nemen het nog beschikbare landelijke promotiemateriaal mee om te verdelen. De fietsen van FAJ Hilversum zijn aanwezig; Twee Riksja’s (Triobike en Azor), en misschien zelfs een duofiets en een (onder voorbehoud) een rolstoelfiets.

Wij verheugen ons op de ontmoeting en graag tot vrijdag 3 september in Hilversum.

Het bestuur van Stichting Alle Jaren Nederland.

Marion Scholten (FAJ Scheveningen)
Jos Huisman (FAJ Maastricht)
Guus Menting (FAJ Delft)
Nina van Haren (FAJ Den Haag)
Henk Obbink (FAJ Groningen)
Albert van Dijk (FAJ Leeuwarden)